Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

OVER MIJ (kijk voor meer info op mijn nieuwe site www.marjanlaning.nl inclusief het traject De Relaxte 

Ondernemer.


Van secretaresse die op zondag al geen zin had in de maandag, en uitkeek naar het volgende weekend, ging ik naar mijn eigen praktijk, waar ik superblij mee ben en het liefste 24 uur per dag (aan) werk. 

Ben jij gelukkig met je leven? Een hele tijd terug was ik het niet. Ik was 34 (nu 49) en ik had een goede vaste baan als secretaresse en ik was niet gelukkig. Ik ben vaak van baan veranderd, totdat ik erachter kwam dat dat niet werkte. Ik deed gewoon niet 'waarvoor ik geboren was'.


Er was ook altijd een drukkend gevoel. Ik moest van alles. Naast de werkdruk zette ik mezelf vast 

willen doen. Zelfs als ik een vrije dag had, moest ik van alles. Van mezelf. Slaat nergens op natuurlijk. En toen. Ik besefte. Het moet anders. Ik wil het anders. in perfectiedrang. Alles goed 

HOE IS DAT BIJ JOU?


Ik heb gemerkt dat veel mensen zichzelf vastzetten in een leven dat ze niet gelukkig maakt. Veel mensen zetten zichzelf vast met allerlei overtuigingen over hoe het allemaal moet en hoort. Ze houden heel veel rekening met anderen en vergeten zichzelf. Een leven waar ze niet gelukkig van worden. Sommigen belanden daardoor zelfs in een burn-out. Neerslachtig en moe word je er zowiezo al van. Ons lichaam wordt hier ook niet blij van.


Ik heb gemerkt dat veel mensen niet beseffen dat er keuze is. Ik heb dat zelf ook eerder niet zo beseft, helaas, maar nu weet ik beter. Er is keuze. Er zijn mogelijkheden. Altijd.

Het is gewoon zo dat je zelf je leven vormgeeft op basis van je eigen keuzes en een stukje bewustzijn. Het is gewoon zo dat je gedachten heel veel invloed hebben op je lichaam en je leven. EN ik heb gemerkt dat veel meer mensen behoefte hebben aan tijd voor zichzelf. Aan meer verbinding met zichzelf.

Zo is ook mijn werk eigenlijk vanzelf ontstaan. Het is ook mijn verhaal. Ik heb mijn verhaal veranderd en wil anderen helpen om ook hun verhaal te veranderen naar meer levensplezier.

Met mijn werk hoop ik meer mensen te kunnen inspireren naar een gelukkiger, lichter leven. 

HOE IK DIT AANPAKTE


Ik wilde dus LEVEN in plaats van overleven.

Het was tijd voor mij om te gaan kijken naar wat ik nou echt wilde en wat bij mij paste. Ik besefte dat als ik het anders wilde dat ik nieuwe stappen had te nemen. Ik ging op onderzoek naar wat voor beroepen en banen er zoal waren. Ik wist wel al dat ik iets wilde waarin ik 'eigen baas' zou zijn. Het werd een eigen praktijk. Daar moest in geïnvesteerd worden, want 'ik kon niets' op dat gebied.

En zo besloot ik een opleiding te gaan doen voor natuurlijke geneeswijzen, want gezondheid vond ik superinteressant, anderen (en mezelf) helpen gezonder en blijer te leven. Daarbij interesseerde ik me voor psychologie en bewustzijn. Het spirituele.


Toen ik het boek 'Je kunt je leven helen' van Louise Hay las en besefte dat wij grotendeels zelf invloed hebben op ons leven, met daarin een belangrijk aandeel 'wat tussen onze oren gebeurt', ben ik enthousiast geworden over mindsetwerk, de wet van aantrekking en dus de creatie van mijn eigen leven; ik ben gaan onderzoeken hoe ik mijn mooiste leven kon creëren. Allerlei cursussen en opleidingen volgden. De passende opleidingen leken ook vanzelf op mijn pad te komen. De healing capaciteiten die ik heb ontwikkelden zich vervolgens ook vanzelf. Ik wist niet eens dat ik die had!

Nu weet ik dat heel veel gevoelige mensen deze capaciteiten hebben.

Vanuit 'mijzelf zijn' (doelgericht, positief, enthousiast, 'verzorgend', spiritueel) ben ik mijn werk gaan creëren. Hoe heerlijk is het om andere mensen te laten ontspannen, en daarbij ook motiveren, inspireren. Daar gaat mijn innerlijk vuur van aan!

NU

In de afgelopen jaren heb ik zelf vele technieken geleerd om mijn eigen energiehuishouding te managen en geleerd hoe je met energie kunt werken.

De perfectiedrang en het 'moeten' heb ik losgelaten. Ik sta mezelf toe om wat chaotisch te zijn. Ik vind het goed zo.Ik ben meer gaan leven op mijn gevoel, intuïtie, op afstemming. Uit het hoofd, in het lichaam, in het leven, in mijn hart.


Ik ben mezelf zoveel sterker gaan voelen. Ik kan gewoon in de spiegel kijken en tegen mezelf zeggen 'ik hou van mij'. Wow!


MIJN WERK BRENGT MIJ MIJN MOOISTE LEVEN

Mijn werk helpt mij mijn mooiste leven in bestaan te brengen. De wereld een stukje 'lichter' te maken.

Het helpt mij om zelfstandig te zijn en te genieten van mijn praktijk, en mijn leven, dat ik nu creëer volgens mijn voorwaarden en wensen.

Mijn keuzes.


Lichter leven, afgestemd leven, werken met energie, lichaamswerk, bewustzijn ontwikkelen, en trainingen geven hierin, ik voel me gezegend. Heb ik toch mijn 'draai' nog gevonden.


Wat was het mooi geweest, als ik de trainingen die ik nu zelf verzorg, al had leren kennen jaren terug...dan was het nog sneller gegaan. Ik heb het wel met een beetje een omweg gedaan, maar blijkbaar was dat mijn route. En ook een mooie route. Waarbij elk zijpad ook weer heeft bijgedragen aan alles wat ik nu ben en weet. 

Ik hoop met dit werk een bijdrage te zijn voor jou en jouw leven.


Warme groet, Marjan LaningMETEEN iets doen? VRAAG dan nu mijn E BOOK aan:

'In 6 stappen naar een gelukkiger en lichter leven, vanuit bewuste verbinding met jezelf'. Klik hier en kom meteen in mijn mailbox.

Zin om met mij te gaan werken aan jouw mooiste leven?

Stuur me een berichtje via deze klik.


Warme groet,

Marjan Laning

Extra info is altijd via de mail op te vragen.

RECENSIES - Wat klanten over mij zeggen

"je hebt mij geholpen toen ik vast zat in mijn hoofd, je hebt me geleerd naar mijn lichaam te luisteren, de signalen te herkennen, de ruimte is geopend voor meer bewustzijn, en nu leef ik met zoveel meer gemak en positiviteit...en als t even niet lekker gaat, luister ik een audio die je voor mij hebt gemaakt, om mijn mindset weer om te keren naar openheid en blijheid, innerlijke rust" -Nelleke


"ik voelde me meteen 'thuis' bij jou, je bent erg open en oordeelloos, heel fijn. Je hebt me de tools aangereikt waarmee ik die negatieve gedachtenstroom kan omzetten. De energetische healings die je mij hebt gegeven hebben hun werk gedaan en ik blijf hiervoor bij jou komen. Ik weet nog hoe ik me voelde voor ik bij jou kwam. Ik ga niet terug naar toen. Ik heb nu zoveel meer mooie dagen in mijn leven."- Giny


“als je ergens mee zit, Marjan kan je helpen. Ze gebruikt ‘clearings’ die je kunnen helpen zodat je weer blijmoedig kunt zijn en je leven weer oppakken. Marjan is open en eerlijk en hartelijk. Ik heb veel baat gehad bij haar sessies, ik heb meer zelfvertrouwen gekregen, en ben sterker geworden. Ik durf nu weer mee te doen met praten als ik in groepen mensen ben. Marjan kan goed naar je luisteren en kan je goed coachen. Mijn zoon heb ik ook naar haar gestuurd, ondanks dat ik zelf ook Bars geef. Hij was depressief na een scheiding en lang daarvoor, in zijn jeugd, verloor hij op jonge leeftijd zijn beste vriend aan een verkeersongeluk, sindsdien was hij veranderd. Mijn zoon is nu zo enorm opgeknapt”. -Emmy.


“dankbaar voor de technieken voor het managen van mijn energie. Meer inzicht in mijzelf. Als een gevoelige veel denkende man heb jij bij mij in 3 sessies energetisch veel in werking gezet. Compliment daarvoor.” -Enzo.


“bij de behandelingen hoor je aan wat er gaande is en ga je intuïtief te werk en dat pakt altijd goed uit, jij weet wat er nodig is op dat moment. Of er nu fysiek, psychisch of emotioneel iets uit balans is, na onze afspraak voelt het of alles weer in het juiste evenwicht is gebracht. Om de balans te bekrachtigen vind ik het fijn om meerdere sessies te beleven. Als klant voel ik de ruimte om hierover zelf te beslissen. Je kunt je goed afstemmen op degene die je voor je hebt, je bent inspirerend, geeft adviezen, maar laat ook ruimte aan de ander, of die er wat mee doet of niet. Je bent enthousiast en positief. Je bent ongecompliceerd. Iedereen kan zichzelf zijn bij jou.” –Neeltje


“Jij drukt met wat je zegt en doet precies op de “juiste knoppen”, ik kom hier altijd met nieuwe inzichten en inspiratie en tegelijk innerlijke rust weer vandaan.”- Erna


“heel fijn om bij jou te leren en te ontvangen…voelde heel vertrouwd, veilig…betrokken, relaxed…liefdevol..dank je wel voor een mooie middag in Wolvega. Ik ga zeker nog bij je terugkomen vanuit Eindhoven, het is de rit waard”- Mirjam


“Marjan is een warm, open en eerlijke vrouw die jou oprecht wil helpen, wat maakte dat ik me tijdens de behandeling zo goed als geheel aan haar kon overgeven. Ik voelde mij tijdens en na de behandeling heel ontspannen, was mijn hoofd rustig en ervaarde ik de dagen erna fijne energie. Ze ze legt ook alles heel helder en duidelijk uit, wat enorm fijn is. Absoluut een aanrader als jij jezelf, en je lichaam, ook rust, energie en liefde wilt gunnen. – Angela


“Vorige week mijn eerste Access Bars Cursus gehad bij Marjan. Het is zoveel meer dan ik ervan verwacht had! Ik heb bijna geen last meer van mijn hersenschudding! Het was echt de moeite waard om anderhalf uur heen en anderhalf uur terug te reizen. Marjan is leuk, vrolijk, positief, inspirerend en weet waar ze het over heeft. Ik heb veel van haar geleerd.”-Ellen

“Enkele weken geleden volgde ik een All Inclusive VIP coaching dag bij Marjan. Wow, wat een transformatie. Marjan heeft mij laten inzien dat ik véél meer kan dan ik dacht. Ze heeft bij mij bepaalde blokkades die mij in de 

weg zaten weggehaald en mij technieken geleerd. En ik heb healing ontvangen. Erg bijzonder allemaal. Ik ging er compleet anders weg; geen drama meer in mijn leven! Marjan voelt heel goed aan wat je nodig hebt en werkt lekker op haar gevoel en vanuit flow. Ik raad haar aan als je jezelf (en je bedrijf) wilt ontwikkelen. De lange treinreis zeker waard!”

- Renate Simon van Renate's Spirit uit Nijkerk (foto) 

"Wat ik ervaar als jouw kracht: jouw positiviteit

jouw lichtheid als mens en je diepgang als je met je handen werkt, een heel prettige combinatie

op een no nonsense manier ga je aan de slag en ik voel me daarbij veilig en aan het einde een stukje meer ‘een geheel' dan toen ik binnen kwam


Adviseren aan anderen:

zeker maar wel als mensen hiervoor ook open willen staan

ik denk uiteindelijk dat iedereen hiermee in aanraking zou mogen komen, juist business mensen

minder praten en meer voelen wat er is en hoe hoofd en lijf in verbinding staan met elkaar


Eigen aanvulling:

je bent een fijn mens Marjan en weet me het gevoel te geven dat ‘het goed komt’

Na bij jou te zijn geweest zit ik als het ware dieper in mezelf waardoor alles lichter en makkelijker lijkt dan toen ik binnen kwam

dankbaar dat ik jou hier in Friesland heb ontmoet!"-Paulien


“Magische handen, ik weet niet wat je doet, maar het ‘stroomt’ tijdens de behandeling en de dagen erna voel ik me beter en heb ik positievere gedachten. Mijn lichaam is ook iets soepeler geworden en dat alleen door met je handen op bepaalde plekken de energie te laten stromen. Bijzonder.” - Simone

"jouw trainingsruimte is net als jij ongecompliceerd, niet strak, maar een gezellige plek waar iedereen zichzelf kan zijn. Het straalt in zijn eenvoud overvloed uit en zo is het ook met de cursussen die jij geeft. Je geeft een ander de ruimte, maar hebt duidelijk de leiding en bent een heel goede gastvrouw, die mensen snel op hun gemak stelt" - Neeltje.

0