Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

LET OP nieuwe website is 

www.marjanlaning.nl


JOUW NIEUWE DAG......

NEXT level HEALING, COACHING & training.

Wil jij meer STRALEN en genieten van jouw mooiste leven?

Zou jij een verandertraject voor jezelf aan willen gaan, vanuit commitment/toewijding voor jou en wellicht je onderneming of functie?

Deze unieke vorm van begeleiding is namelijk voor diegene die geïnvesteerd is in zijn/haar leven. Commitment.

Niet voor iedereen.

Als jij er klaar voor bent, of wellicht klaar 'mee' bent en voelt dat het tijd is voor verandering, tijd voor geïnspireerde actie, kan ik je daar goed bij begeleiden.


HET KAN! Jouw mooiste leven creëren, en actualiseren, manifesteren.

Als jij aan de ene kant ‘nuchter’ bent, aan de andere kant open staat voor spiritualiteit, en bewustzijn.

Als jij wil leren over de co-creatie van jouw innerlijke wijsheid met het Universum.

Geïnspireerde actie.

De waarde van ‘zijn’ ontdekken.

Open staat voor HEALING nieuwe stijl, om (on)bewuste blokkades te laten gaan, het is klaar, ze dienen je niet, weg ermee! (We werken dan met 'clearings' en zachte helende aanrakingen op jouw geklede lichaam).

In jouw kracht komen.

Leren afstemmen.

Mindset werk, bewuster in je leven staan, en KIEZEN.

Jouw KEUZE creëert.

Aan jezelf werken; oordelen en besluiten ter discussie stellen en laten gaan als ze je niet langer dienen, mindset, healings ontvangen om jouw beste versie te laten ontwaken, clearings ontvangen en leren bij jezelf te doen, en inspiratie.

Omdat het klaar is, je bent er aan toe, het is genoeg, jij wilt leven en genieten.

Jouw mooiste leven leiden.

Jouw nieuwe dag beginnen. Nog liever vandaag dan morgen.

Jij creëert het. Ik faciliteer jou met liefde. En wellicht soms confronterend. Uit je comfortzone, daar groei je van, en aan de slag, iets moois neerzetten, nu je er toch bent. En ook niet kiezen is een keuze, maar dan verandert er niets. Wat ga jij doen?

Ga jij er nu wat van maken?

Omdat het kan? 

Ben jij KLAAR om dit te gaan ontvangen? EN om jezelf te ontvangen? Volledig in jouw potentie te gaan stappen? Klaar met de drama, de ‘verhalen’? Wil jij aan de slag gaan met mij?


Je kunt een VIP sessie, dag of halve dag met mij doen, of, wat vaker gekozen wordt; trajecten vanaf bv 4 sessies in een periode vanaf 2 maanden. Wat werkt voor jou?

Ik ga voor resultaat en daarvoor werkt het heel goed om langdurig aan de slag te gaan, minimaal 4 sessies (=8 uur coaching & healing), om daadwerkelijk de ruimte te geven aan de veranderingen die jij zo graag wilt.

Geen ‘toeters en bellen’ maar nuchtere coaching, 'gewoon aan de slag', clearing (opheldering, verlichting) en healing ontvangen, MET een magisch, spiritueel tintje.

MET lichaamswerk, energetische lichaamswerk (praten hoeft dan niet eens, ik raak je lichaam aan en help jou te 'ontladen').


Hoeveel meer GENIETEN wil jij in je leven ervaren?

Hoeveel meer GEMAK en VITALITEIT wil jij in je leven?

Hoeveel meer SUCCES wil je ervaren?

Hoeveel meer VREUGDE wil je uitnodigen in je leven?

Wil jij investeren in JOU?

Jezelf opwaarderen, je leven opwaarderen.

Jouw nieuwe ‘verhaal’.

JOUW NIEUWE DAG.


Contact mij voor onze eerste afspraak.

Als het licht voelt.

Zullen we kijken of wij een ‘match’ zijn?

Een eerste sessie is intake en healing.

Daarna kies jij of je voor een traject wil gaan.

En als je nu al weet dat je een traject wilt kiezen, laat het me weten.

Een serie van 6 sessies coaching, in een tijdsbestek van 3 maanden, met veel waardevolle inspiratie en handige tips, waardevolle 'healingen' (lichaamswerk) en 'clearings' die je helpen om blokkades los te laten, kan jou al veel resultaat bieden. De tijdsduur per sessie varieert, ik volg de energie, houd rekening met minimaal anderhalf tot 2 uur.

Hierin ontvang je energetische lichaamsprocessen, clearings, tips. Daarbij krijg je, tussen de sessies door begeleiding via e-mail.

En...houd rekening met veranderingen. Na deze sessies ben jij anders. Meer JOU. Sterker, krachtiger, meer ontspannen. Hoe zou dat zijn?

Wat zou het kiezen voor deze coaching & healing voor jou en jouw toekomst kunnen creëren?


Ben jij toe aan NEXT LEVEL? Is het nu de tijd?

Voor jouw nieuwe dag?

Wie wil jij zijn, wat wil je doen, wat wil je hebben?

Hoe zou het zijn als dat mogelijk was?

Het is mogelijk.

Klik hier:

jouw eerste actie:

Contact mij.


tot gauw?

Marjan

“Enkele weken geleden volgde ik een All Inclusive VIP coaching dag bij Marjan. Wow, wat een transformatie. Marjan heeft mij laten inzien dat ik véél meer kan dan ik dacht. Ze heeft bij mij bepaalde blokkades die mij in de weg zaten weggehaald en mij technieken geleerd. En ik heb healing ontvangen. Erg bijzonder allemaal. Ik ging er compleet anders weg; geen drama meer in mijn leven! Marjan voelt heel goed aan wat je nodig hebt en werkt lekker op haar gevoel en vanuit flow. Ik raad haar aan als je jezelf (en je bedrijf) wilt ontwikkelen. De lange treinreis zeker waard!”

- Renate Simon van Renate's Spirit uit Nijkerk (foto)

0